Aktualitātes

ADVENTA LAIKA SARUNAS | 16.12.2021.

Ceturtdienas sarunā piedalās pasaules pilsonis Intars Miķelsons un mārketinga speciāliste Karīna Zaņģe. Sarunu vadīs žurnālists Guntis Zariņš. Šovakar runāsim vienkārši par dzīvi, sirdslietām un sabiedriskajām aktivitātēm – Ziemsvētku noskaņās. Sarunas iniciators – mācītājs Mārcis Zeiferts. Sarunu cikls „PA GAIŠO CEĻU” radies kā divu radošu personību – Mārča Zeiferta un Gunta Zariņa – projekts. Tukums kopš senatnes atradās „Gaišā ceļa” (Hellweg) malā. Agrāk ceļš kalpoja militāriem nolūkiem un tirdzniecībai, ar laiku tas kļuva par domu un ideju satiksmes ceļu. Sarunu ciklu „PA GAIŠO CEĻU” tiešraidē var vērot ceturtdienu vakaros FACEBOOK kanālā ar iespēju noklausīties ierakstu pēc raidījuma YOUTUBE kanālā. Turpmākajos ceturtdienu vakaros diskutēsim par dažādām aktuālām tēmām. Kā sarunu dalībnieki aicināti cilvēki, kuri dzīvo mums līdzās un kuri mūs var bagātināt ar savu pieredzi un zināšanām.

 

Lasīt vairāk

Forums Parādīt vēl

Forums "Zināmas un nezināmas galvassāpes 2022" - otro gadu pēc kārtas

Otro reizi norisināsies forums, kas veltīts diskusijai par pasaulē izplatītāko galvas smadzeņu slimību - migrēnu. Forums būs skatāms Facebook Live, Latvijas Galvassāpju pacientu briedrības Facebook lapā 13. un 14. septembrī no plkst. 16.00 līdz 17.30.

Cik darba devējam izmaksā migrēna?Parādīt vēl

Cik darba devējam izmaksā migrēna?

Teju miljards cilvēku jeb katrs septītais pasaules iedzīvotājs slimo ar migrēnu. Lai arī migrēna ir īslaicīgi un pārejoši veselības traucējumi un lēkmju starplaikos cilvēks ir pilnīgi vesels, ir izpētīts, ka migrēna ierindojas 3. vietā kā iemesls slimības izraisītai darba nespējai.